Hz. Ömer Efendimiz şöyle buyuruyor: ‘‘İki kişiden Allah’a sığınırım; kafirin atılganı (modern Firavun Netanyahu) ve Müslümanın şuursuzu (birlik beraberlik için toplanan, çay içip dağılan 52 İslam devleti).
***
22 Arap devleti sanki anlaşmamakta anlaşmışlar. İslam Alemi’nin bu gafletinden istifade eden Hristiyan ve Yahudiler elbirliği, gönül birliği yapıp bir asırdır başta Ortadoğu olmak üzere dünyanın her yerinde Müslümanları katlediyor ve kan kusturuyorlar.
***
1917’de Ortadoğu’yu İngiliz ve Fransızlara terk etmek mecburiyetinde kaldık. Osmanlı Devletimiz yıkılınca hain İngilizler boş durmadı. Filistin-Kudüs bölgesinde örneğin 1 dönüm yerin değeri 100 lira ise 125 lira vergi çıkarttılar. 
***
Vatandaş da bu meblağları ödeyemeyince zorla elinden alıp bedava Yahudiye verdiler. Bunu duyan diğer Yahudiler de bölgeye akın ettiler, böylece Yahudi nüfusu günden güne arttı.
***
Bedava toprak kazanmakla kalmadılar, batılı devletler onları silahlandırdı. Arap kardeşlerimizin hem huzurları kaçtı hem de toprakları zorla ellerinden alındı. Nihayet 1948’de bir devlet kurdular.
***
Ne acıdır ki onları devlet olarak, Müslüman nüfuslu olup ilk tanıyan ülke Türkiye’dir. Zamanın hükümeti İnönü’nün imzası vardır. 1948’den beri 76 yıldır dua ediyoruz fakat dil yardımının yanında el yardımı (güç birliği) olmadığı için dualarımız kabul olmuyor.
***
6 Ekim 2023’den beri Gazze ve Doğu Kudüs’teki korkunç manzarayı her gün seyreden birçok batılı vatandaşların bile vicdanı sızladı. Bir kısmı Müslüman bile oluyor. 14 asırlık İslam tarihinde Cengizhan’ın zulmü dahil hiç bu kadar bu Ümmet-i Muhammed perişan, kafirden insaf bekler duruma düşmemişti.
***
Modern firavun Netanyahu, Müslüman kanı akıtmaya doymuyor. Hem iç baskılar hem de dış baskılardan zorlandığı bir anda gitti Şam’da İran elçiliğini bombalayarak komutanlarını öldürdü.
***
Bu durumda İran’a meşru müdafaa hakkı doğdu, O da başta epey esti gürledi. Bütün dünyada İran İsrail’de büyük yıkım yapacak havası oluştu. İran göstere göstere, konumunu ve düşeceği saati bile bildirerek İsrail’i sözde bombaladı.
İkinci Dünya Savaşında 6 senede (1939-1945) 17 milyonu Rusya’dan olmak üzere 38 milyon insan öldü. Bu korkunç yangında İsrail haritadan silinebilir. Koruyucusu Abd de Akdeniz’i terk edebilir.
***
Peki İsrail’i kim ortadan kaldırabilir? Hiç umulmadık bir zamanda bir Selahaddin-i Eyyubi veya Kılıç Arslan çıkabilir. Şerefle görevini yapabilir. Hz. Allah dilerse neler olmaz ki? Her ihtimale karşı bu yazı cep telefonlarınızda kalsın, bakarsınız.
***
Bir asırdır İslam’ın cazibe merkezlerinden Kudüs, Şam-ı Şerif, Bağdat düşman çizmesi altında. Ya Rabbi kıyamet kopmadan Müslümanları uyandır (Amin)! Uyandır ki bu mübarek topraklar pis ayaklar altında çiğnenmesin Allah’ım.