• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.350 %-1.02
  • ETHERIUM 3.237 %3.32
14°
30 dakika önce Asayiş

İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda bulunan 2 katlı tekstil deposu alevlere teslim oldu. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

30 dakika önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ederek, "Bundan sonra İYİ Parti de, Müsavat beyle beraber yol yürüyeceğine göre kendisine hayırlısı olsun diyoruz" dedi.

53 dakika önce Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından asrın felaketinin izleri silinmeye devam ediyor. Depremlerde köy evleri yıkılan Gaziantepli Enis Sezer ve ailesi de çelik karkastan yapılan yeni yuvalarına kavuştu.

1 saat önce Asayiş

Adıyaman’da polis merkezinde bir polisin silahla vurduğu karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu. İki meslektaşını vuran polis ise, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

1 saat önce Spor

Galatasaray Sutopu Takımı, LEN Challenger Cup final etabı ikinci maçında Slovenya ekibi AVK Triglav Kranj'ı 19-13 yenerek namağlup şampiyon oldu.

2 saat önce Politika

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik etti.

2 saat önce Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti’nin 5’inci Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu arayarak tebrik etti

2 saat önce Spor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis ile İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araya geldi.

3 saat önce Politika

Meral Akşener, İYİ Parti'nin 5'inci Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ederek başarılar diledi.

3 saat önce Spor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 34. haftasında evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup ederek şampiyonluk şansını sürdürdü. Sarı-lacivertlilerin lider Galatasaray ile arasındaki fark 4'te kaldı.