Nuri Şahin’in görevi bırakmasının ardından Antalyaspor’da göreve gelen Sergen Yalçın’ın gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Sözleşmesinde 1 yıllık opsiyonu bulunan deneyimli teknik adam ile yolların ayrılması halinde Antalyaspor, alternatif listesini de hazırda tutuyor. Yerli ve yabancı birkaç isim üzerinde duran Kırmızı-Beyazlılarda listenin üst sıralarında Volkan Demirel yer alıyor.

HATAYSPOR’DAN İSTİFA ETTİ

Süper Lig’in 34’üncü haftasında oynanan Başakşehir maçının ardından Hatayspor ile yollarını ayırma konusunda sinyal veren Volkan Demirel, "İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı" açıklamasına imza attı. Demirel, bu açıklamasının üzerinden yaklaşık 1 hafta sonrasında ayrılık kararı alırken, Akdeniz ekibinden konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Süper Lig tarihinde en yüksek bonservis verilen futbolcular hangileri? İşte o 9 isim Süper Lig tarihinde en yüksek bonservis verilen futbolcular hangileri? İşte o 9 isim

NURİ ŞAHİN’DEN ÖNCE DE GÜNDEME GELDİ

Antalyaspor’un alternatif teknik adam adayları arasında yer alan Volkan Demirel, 2021-2022 sezonunda da Kırmızı-Beyazlılar ile adı anıldı. Antalyaspor, Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından gündeme gelen Volkan Demirel’in yerine Nuri Şahin’de karar kıldı.

BAŞKAN AÇIKLAMIŞTI

Antalyaspor’da Başkan Sinan Boztepe, Nisan ayı içerisinde yaptığı açıklamada teknik adam konusunda alternatif çalışmalar yaptığını açıklamıştı. Sergen Yalçın ile yola devam etmek istediklerini söyleyen Boztepe, “Sergen hocamız gitmekten yana da tavır alırsa, biz Antalyaspor ve yönetim olarak aksiyonlarımızı alacak durumdayız. Her şeye hazırlığımızı yapmış durumdayız” sözlerini kullanmıştı.