AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.
ÖZGÜR ÖZEL’DEN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU
Yaşanan olayın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm siyasi partilerden olay ile ilgili tepki geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’de AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Tüm siyasi partiler Başkan Adayı Aziz Yeniay’a geçmiş olsun dileklerini iletirken CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu skandal bir açıklamaya imza attı. 
İMAMOĞLU’NDAN SKANDAL AÇIKLAMA
İmamoğlu olay ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadığı halde, “Küçükçekmece’deki bugün yaşanan olayın AK Parti adayı ile ilgisi olmadığını ve yaşamını yitiren kimsenin olmadığını öğrenmek içimizi rahatlattı. Başka bir asayiş olayı nedeniyle yaralanan vatandaşımıza acil şifa ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. 
“SİZ BU BİLGİYİ NEREDEN ALDINIZ”
Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı bu skandal açıklama sonrası tepkiler arka arkaya geldi. Gazeteci Gaffar Yakınca İmamoğlu’nun açıklamasına yanıt vererek, “Sayın İmamoğlu, Henüz saldırgan yakalanmadı. Valilikten de resmi bir açıklama gelmedi. Siz bu bilgiyi nereden aldınız?  Elinizde polisin bilmediği ne tür bir bilgi var?  Elinizde herhangi bir bilgi yoksa bu iddiayı neden ortaya atıyorsunuz?” ifadelerini kullandı. 
“YORUMSUZ”
İmamoğlu’na bir tepki de gazeteci Zafer Şahin’den geldi. Şahin yaptığı paylaşımda, “AK Parti Küçükçekmece adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleniyor .CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sorumlu siyaset örneği göstererek Aziz Yeniay’a geçmiş olsun telefonu açıyor. İstanbul Büyükşehir Başkanı ise “Saldırının AK Parti adayıyla ilgisi yok, başka bir asayiş olayı” diye açıklama yapıyor! Yorumsuz …” diye konuştu.