• DOLAR 32,20 %-0.01
  • EURO 35,03 %0.03
  • ALTIN 2.500,16 %-0.02
  • BİST100 10.741 %0.92
  • BITCOIN 67.100 %-0.06
  • ETHERIUM 3.090 %0.06
21°

Nevşehir Haberleri

Nevşehir haberleri ve güncel Nevşehir gelişmeleri, Nevşehir ile ilgili tüm video, Nevşehir fotoğrafları ve Nevşehir haberleri Lider Haber sitemizde


Asayiş

Uşak, Nevşehir ve Eskişehir'de etkili olan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Bazı caddeleri su bastı, tarım arazileri zarar gördü....

Turizm

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden Kapadokya'da ilk 3 aylık verilere göre, geçen yıl 441 bin olan ziyaretçi...

Asayiş

Nevşehir'de bir kişi tartıştığı dayısını silahla vurarak öldürdü.

Asayiş

Nevşehir'de üç otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Asayiş

Nevşehir'de takla atan otomobilden kopan parçalar iki aracın çarpışmasına yol açtı. Üç otomobilin karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi...

Asayiş

Nevşehir’de takla atan otomobil, yola fırlayan sürücünün üzerine tekrar devrilmesin diye vatandaşlar tarafından tahta yardımıyla sabitlenerek 'Türk usulü' tedbir alındı.

Asayiş

Nevşehir'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında sürücüler yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Nevşehir’de sürücüsünün kontrolünden çıkan bir araç takla attı. Alkollü olduğu belirlenen sürücü ise otomobilden burnu bile kanamadan çıktı.

Asayiş

Nevşehir’de alkollü sürücünün çarptığı otomobil başka bir araca çarptı. Yaşanan zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Gündem

Nevşehir'de Kapadokya Üniversitesi (KÜN) akademisyenleri tarafından dronlarla hava trafiğini kontrol eden ve emniyetli uçuşa imkan sağlayan sistem geliştirildi.

Asayiş

Nevşehir’de "Forex yatırımı" adı altında yüksek kazanç elde etmek vaadiyle vatandaşları dolandıran kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bir kişi, ikinci el otomobili satın almak isterken 850 bin lirasının dolandırıldığı iddiasıyla savcılığa başvurdu.